Pronađena retka ptica

Izvor:   Fonet

U dvorištu klanice Mak iz Doljevca pronađena je veoma retka vrsta ptice, bukavac, koja je uvrštena u Pravilnik o proglašenju i zaštiti strogo zaštićenih i zaštićenih divljih vrsta biljaka, životinja i gljiva

Bukavac, veoma retka vrsta ptice, koja je uvrštena u Pravilnik o proglašenju i zaštiti strogo zaštićenih i zaštićenih divljih vrsta biljaka, životinja i gljiva, pronađena je u dvorištu klanice Mak iz Doljevca, saopštilo je danas Ministarstvo životne sredine rudarstva i prostornog planiranja.

U saopštenju se navodi da je ptica po nalogu ornitologa predata na čuvanje udruženju Zooplanet iz Niša i da će posle oporavka biti vraćena u prirodu.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...