Počinje prijava za šestu generaciju „NIS Calling” programa za studente

Izvor:   NIS

Kompanija NIS poziva studente završnih godina fakulteta i master studija da se pridruže timu jednog od najvećih energetskih sistema u regionu, kroz šestu sezonu programa prakse „NIS Calling”. Za sve kandidate koji su željni da steknu nova znanja i veštine u različitim oblastima naftne industrije, NIS je pripremio fleksibilan plaćeni program koji se zasniva na 480 radnih sati prakse, a koje studenti mogu da rasporede tokom četiri meseca, u zavisnosti od njihovih obaveza na fakultetu. (Foto: NIS)

Program NIS-a je namenjen studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent) koji mogu da konkurišu tokom različitih sezona u godini, u skladu sa traženim pozicijama, navodi se u saopštenju ove energetske kompanije. Intiče se da se zainteresovani kandidati mogu prijaviti za šesti ciklus programa NIS Calling u periodu do 20. maja na linku, a početak prakse planiran je početkom jula.

U okviru „NIS Calling” programa, svaki polaznik dobija svog mentora koji prati njegov razvoj u skladu sa mentorskim planom, pruža podršku praktikantu tokom realizacije svih aktivnosti i pomaže mu da se adaptira na novu poslovnu sredinu. Osim praktičnog angažovanja, studentima je takođe omogućeno da se dodatno edukuju u okviru Korporativnog univerziteta kompanije NIS čiji su gostujući predavači renomirani domaći i strani stručnjaci iz različitih oblasti.

NIS Calling
(Foto: NIS)

Šesta sezona programa otvoriće vrata za 40 studenata, i to sledećih fakulteta: Rudarsko-geološki, Mašinski, Građevinski, Elektrotehnički, Ekonomski, Tehnički, Hemijski, Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Filozofski fakultet, Tehnološko-metalurški, Saobraćajni, Prirodno-matematički, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet bezbednosti. Za program se mogu prijaviti i državljani Srbije koji studiraju u inostranstvu, a učesnicima kompanija pokriva troškove prevoza i ishrane u okviru kompanijskih restorana.

„NIS Calling” program je fleksibilan program prakse kompanije NIS koji omogućava zainteresovanim studentima odabranih fakulteta da steknu prva radna iskustva i nove veštine u dinamičnom poslovnom orkuženju i na taj način se upoznaju u praksi sa oblastima za koje se školuju.

NIS Calling
(Foto: NIS)

U kompaniji navode da je priliku da uči i dodatno se obrazuje kroz ovaj program do sada dobilo više od 130 polaznika, a više od 30 njih ostalo je da radi u NIS-u.

Ističe se i da je kao jedan od najpoželjnijih domaćih poslodavaca, NIS svestan činjenice da su upravo mladi stručnjaci strateški faktor budućeg uspeha kompanije. Iz tog razloga NIS će nastaviti i ubuduće da osluškuje porebe mladih i pruža im mogućnost da prve profesionalne korake naprave u jednom od najuspešnijih domaćih poslovnih sistema.

NIS Calling


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...