NIS-ov prolećni popust poljoprivrednicima

BM

Popusti za poljoprivrednike na određeni asortman proizvoda NISOTEC palete ulja i maziva za korisnike NIS Agro kartice na benzinskim stanicama NIS-a.

U toku sezone prolećnih poljoprivrednih radova kompanija NIS je obezbedila do 40 odsto popusta na određeni asortman proizvoda NISOTEC palete ulja i maziva za korisnike NIS Agro kartice na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Reč je o dodatnoj pogodnosti namenjenoj potrošačima uz NIS Agro karticu, koja tokom cele godine poljoprivrednicima obezbeđuje mnogobrojne popuste na gorivo i dopunski asortiman u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu, odnosno na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnih objekata širom Srbije.

Uzimajući u obzir da savremene poljoprivredne mašine uslovljavaju korišćenje visokokvalitetnog motornog ulja, kompanija NIS svojim potrošačima nudi bogatu ponudu ulja i maziva vrhunskog kvaliteta pod brendom NISOTEC, koja zadovoljava sve zahteve proizvođača motora i poljoprivrednih mašina.

Široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena je od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a njihovom upotrebom omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije.

Više informacija o akciji koja traje do 30. aprila, kao i spisak NISOTEC proizvoda koji su obuhvaćeni popustom dostupno je na sajtu www.nisotec.eu ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS 08 0000 8888.

Iz NIS-a ističu da je zahvaljujući konstantnom unapređenju proizvodnje, paleti od preko 170 vrsta proizvoda i 500 različitih artikala, kao i kvalitetu ulja koji potvrđuje više od 30 odobrenja najpoznatijih proizvođača motornih vozila, brend NISOTEC već nekoliko godina lider na domaćem tržištu maziva i jedan od deset najprodavanijih brendova na Balkanu. Proizvodi NISOTEC palete ulja i maziva dostupni su na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama koje potrošačima, osim goriva evro-pet standarda domaće proizvodnje, nude i širok spektar proizvoda iz dopunskog asortimana kao i  visok nivo usluge.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...