Decenija NIS-ove akcije Zajednici zajedno

BM

NIS ove godine u projekte Zajednici zajedno ulaže 114,5 miliona dinara u 12 opština i gradova Srbije.

U okviru programa Zajednici zajedno 2018 kompanija NIS podržala je ukupno 26 projekata čijom će se realizacijom značajno unaprediti kvalitet života i rada građana u 12 gradova i opština širom Srbije. Rezultati odabranih projekata objavljeni su na veb stranici http://zajednicizajedno.nis.eu kao i na sajtovima lokalnih samouprava.

Kompanija je ove godine opredelila fond od 114,5 miliona dinara za realizaciju projekata od kapitalnog značaja za razvoj zajednica. I ove godine NIS je podržao projekte čiji je cilj poboljšanje kvaliteta života građana lokalnih zajednica. Odabrani projekti su iz oblasti obrazovanja, sporta, kulture, ekologije, javnog zdravlja i socijalne zaštite.

Odluku o prioritetnim oblastima definisali su predstavnici lokalnih samouprava, koji su pozivali ustanove i udruženja iz svojih gradova ili opština, koje se tim oblastima bave, da prijave projekte od dugoročnog značaja za razvoj njihove zajednice. Konačnu odluku o projektima koji su podržani donela je komisija koju čine predstavnici kompanije NIS i 12 lokalnih zajednica.

Program društvene odgovornosti Zajednici zajedno jedan je od najznačajnijih projekata NIS-a, koji se uspešno sprovodi već 10 godina u saradnji sa lokalnim zajednicama u Srbiji. Tokom tog perioda realizovano je više od 900 projekata vrednih više od milijardu dinara, a koji su značajno unapredili život građana u zajednicama u kojima kompanija posluje: Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Kikinda, Zrenjanin, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej. Od ove godine programu se priključio i grad Požarevac, čime je NIS nastavio da proširuje krug partnerskih zajednica u Srbiji.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...