Unapređen lojaliti program NIS-a

BM

Plaćanje na odloženo, do 45 dana, uz „Sa nama na putu“ karticu lojalnosti na svim benzinskim stanicama NIS-a.

Kompanija NIS je u saradnji sa Sberbankom obezbedila za svoje potrošače dodatnu pogodnost korišćenja platne „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti, koja omogućava plaćanje na odloženo - do 45 dana - goriva i dodatnog asortimana na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji. Na ovaj način NIS je nastavio da unapređuje „Sa nama na putu“ program lojalnosti, navedeno je u saopštenju NIS-a.

Korisnici kartice lojalnosti mogu da biraju da li će da plaćaju na odloženo ili da svoj račun umanje bonus poenima. Uz platnu „Sa nama na putu“ karticu korisnici dobijaju i besplatnu asistenciju na putu u narednih godinu dana.

Kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata NIS konstantno radi na unapređenju ponude i proizvoda na svojim benzinskim stanicama, kako bi zadovoljio zahteve svojih potrošača i opravdao njihovo poverenje. Uvođenjem dodatne funkcionalnosti odloženog plaćanja, u okviru najveće maloprodajne mreže u Srbiji, NIS izlazi u susret potrebama potrošača pružajući im mogućnost odlaganja obaveze plaćanja za obavljenu kupovinu do 15-og u narednom mesecu.

Postupak aktivacije platne „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti je jednostavan i ne zahteva odlazak u banku, a sve procedure oko odobrenja novčanog kredita moguće je obaviti na određenim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Više informacija o platnoj „Sa nama na putu“ kartici, kao i o samom programu, dostupno je na sajtu www.sanamanaputu.rs ili besplatnim pozivom na telefon NIS-ovog kol centra 08 0000 8888.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...