Uz NIS i Mastercard zagarantovan dobitak

BM

Svi potrošači koji se prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama opredele za plaćanje Mastercard ili Maestro platnom karticom do 10. maja dobijaju karticu sa specijalnim iznenađenjem, koja mu donosi jedan od mnogobrojnih poklona.

NIS  i Mastercard su pripremili specijalna iznenađenja za sve potrošače koji se prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama opredele za plaćanje Mastercard ili Maestro platnom karticom.

Za svaku transakciju obavljenu do 10. maja Mastercard ili Maestro platnom karticom, prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS-a svaki potrošač, bez obzira na iznos transakcije, dobija karticu sa specijalnim iznenađenjem, koja mu donosi jedan od mnogobrojnih poklona, među kojima su i put u Pariz i karte za jedan od mečeva na Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu - Rolland Garros.

Prvi poklon-paket, putovanja od ukupno tri koje su za ovu priliku obezbedile NIS i Mastercard već je izvučen - uz pomoć Mastercard platne kartice na GAZPROM benzinskoj stanici u Novom Sadu.

Osim posete francuskoj prestonici, koja uključuje obezbeđen aranžman, smeštaj i avio-karte za dve osobe, kao i odlazak na Rolland Garros, bogat fond poklona koji su pripremili NIS i Mastercard sadrži kartice za gorivo u iznosu od 5.000 dinara za kupovinu svih derivata na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, popust od 3 dinara po litru derivata prilikom kupovine 25 i više litara benzinskog ili dizela goriva na maloprodajnim objektima kompanije NIS, kao i poklon ili značajan popust na neki od proizvoda iz bogatog dodatnog asortimana kompanije NIS.

Više informacija o zajedničkoj kampanji NIS-a i kompanije Mastercard dostupne su na potrošačkom sajtu www.nispetrol.rs i sajtu www.mastercard.rs ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a 08 0000 8888.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...