G-Drive Diesel se toči na Gazprom pumpama

BM

Počela je prodaja premijum dizel gorivo G-Drive Diesel na svim Gazprom benzinskim stanicama u Srbiji. NIS u narednom periodu planira plasman goriva G-Drive Diesel i na Gazprom benzinske stanice u regionu.

Na svim Gazprom benzinskim stanicama širom Srbije počela je prodaja premijum dizel goriva G-Drive Diesel. Reč je o derivatu koji se dobija od domaćeg visokokvalitetnog dizela Evro 5, proizvedenog u modernizovanoj Rafineriji nafte Pančevo, u koji se dodaje kompleks aditiva poslednje generacije. Novi G-Drive Diesel povećava snagu i performanse motora i pruža profesionalnu zaštitu sistema za gorivo.

U poređenju sa standardnim evro dizelom, upotrebom unapređenog goriva G-Drive Diesel, obezbeđuje se efikasnije sagorevanje goriva, samim tim i veća snaga, bolja startnost i stabilniji rad motora.

Pored poboljšanih performansi motora, G-Drive Diesel pruža i zaštitu čitavom sistemu za gorivo. Novo gorivo sadrži i komponentu za zaštitu od korozije koja smanjuje rizik od kvara i omogućava duži radni vek motora.

Kompanija NIS obezbedila je i dodatne pogodnosti za potrošače prilikom kupovine novog premijum dizela. Svi korisnici kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ dobijaju dodatne bonus poene u iznosu od jedan odsto za svaki kupljeni litar G-Drive Diesel, dok se uz Super karticu ostvaruju dupli poeni. Kompanija NIS u narednom periodu planira plasman goriva G-Drive Diesel i na Gazprom benzinske stanice u regionu.

Moderno opremljene benzinske stanice brenda Gazprom pripadaju maloprodajnom premijum segmentu kompanije NIS, a pored goriva visokog kvaliteta proizvedenog po najvišim evropskim standardima, potrošačima su na raspolaganju i širok spektar dopunskog asortimana, restorani sa besplatnim pristupom bežičnom internetu, kao i bogat izbor pratećih usluga.

Više informacija o samom gorivu, kao i tačan spisak benzinskih stanica na kojima je gorivo G-Drive Diesel dostupno, može se pronaći na internet stranici www.gazprom-petrol.rs Osim toga, kupcima je na raspolaganju i kol centar NIS-a sa brojem telefona 0800 008 888. Pozivanje ovog broja je besplatno.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...