Balkan Trafik uz podršku NIS-a

BM

I ove godine Balkan Trafik festival u Briselu uz podršku NIS-a. Zvezda ovogodišnjeg, 10. festivala kulture i umetnosti balkanskih zemalja je dvostruki dobitnik Zlatne palme, proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica.

Deseti festival kulture i umetnosti balkanskih zemalja, Balkan Trafik, održava se do 17. aprila u Briselu, uz podršku kompanije NIS, koja po četvrti put podržava ovu jedinstvenu kulturnu manifestaciju.

Kao i svake godine, NIS je prvog dana festivala u saradnji sa Ambasadom Republike Srbije u Belgiji, Misijom Srbije pri Evropskoj uniji i predstavništvom Privredne komore Srbije u Briselu priredio koktel, kojem su prisustvovali evropski zvaničnici, diplomatski kor, prijatelji kompanije i izvođači ovogodišnjeg festivala.

Zvezda ovogodišnjeg festivala je dvostruki dobitnik Zlatne palme, proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica, koji je prisutnima održao master class, nakon čega je usledila projekcija njegovog filma Podzemlje. Na festivalu su do sada nastupale najveće zvezde balkanskih zemalja, poput Gorana Bregovića, Biljane Krstić, Amire Medunjanin...

NIS je jedna od najvećih kompanija Balkanskog regiona, koja pored Srbije, posluje i u Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Bugarskoj i Rumuniji, pa je podrška Balkan Trafik festivalu izraz želje da se promovišu kultura i vrednosti ovog regiona u sedištu Evropske unije. Ujedno, NIS je jedna od prvih kompanija iz Srbije koja je otvorila predstavništvo u Briselu


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...