Zatvara se železnička stanica Topčider

BM

Železnička stanica Topčider prestaće sa radom od 1. oktobra, a vozovi za Bar i Niš polaziće iz stanice Beograd Centar, saopštilo je danas preduzeće "Srbija voz". (Foto: zeleznicesrbije.com)

Međunarodni večernji voz koji saobraća na relaciji Topčider - Bar - Topčider, polaziće iz Beograd Centra u 21:10 časova, a večernji voz koji iz Bara polazi u 19:00 časova dolaziće u Beograd Centar u 06:15 časova.

U sastavu međunarodnog voza „Lovćen“ od 30. septembra neće biti kola za prevoz praćenih automobila, navodi se u saopštenju, a prenosi Fonet.

Vozovi iz unutrašnjeg saobraćaja koji saobraćaju na relaciji Niš - Topčider - Niš polaziće i dolaziti takođe na stanicu Beograd Centar.

Voz koji iz Niša polazi u 03:10 časova, dolaziće u stanicu Beograd Centar u 08:22 časova, a voz iz Beograd Centra za Niš polaziće u 15:12 časova, navodi "Srbija voz".

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...