Nemačka: Dogovor o zabranama kretanja

M.L.

Kancelarka Angela Merkel pokrenula je danas preko telekonferencije dogovaranje o donošenju ovakvih zabrana po jedinstvenim pravilima za čitavu Nemačku
(Frankfurt, 21.03.2020 - ljudi sa bezbedne udaljenosti od korona virusa posmatraju robu na nedeljnoj pijaci u Frankfurtu)

Broj potvrđenih slučajeva zaraze novim korona virusom u Nemačkoj se u protekla 24 sata povećao za 1.948 i danas dostigao 18.610, a broj umrlih se povećao sa 47 na 55. To je, kako prenosi AP, saopštio Institut Roberta Koha (Koch).

Neke nemačke pokrajine, na primer Bavarska i Sar, su uvele mere zabrane kretanja. Kancelarka Angela Merkel pokrenula je danas preko telekonferencije dogovaranje o donošenju ovakvih zabrana po jedinstvenim pravilima. Prema izveštajima policije, građani se, uz sasvim male izuzetke, pridržavaju ovih zabrana.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...