Zdravlje na radu prioritet NIS-a

BM

NIS dobitnik nacionalnog priznanja za bezbednost i zdravlje na radu, o čemu brine ne samo za svoje zaposlene već I za poslovne partnere.

Kompanija NIS dobitnik je ovogodišnjeg nacionalnog priznanja u oblasti bezbednosti i zdravlje na radu, povelje „28. april“ koju dodeljuje Uprava za bezbednost i zdravlje na radu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. U ime NIS-a nagradu je primio Ulrih Pebal, direktor Funkcije za HSE.

Ovo nacionalno priznanje, prvo mesto u kategoriji kompanija sa više od 250 zaposlenih, NIS deli sa kompanijom Air Serbia.

Priznanja najodgovornijim kompanijama i pojedincima u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu uručene su juče na svečanosti u Palati Srbija povodom 28. aprila, Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu i Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji.

Ova vredna nagrada je potvrda ulaganja NIS-a u bezbedne uslove rada za sve zaposlene, kao i poslovne partnere.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...