Prva apoteka na NIS pumpama

BM

Otvarajući dežurnu apoteka na svojoj benzinskoj stanici NIS je prvi među naftašima pored goriva potrošačima obezbedio mogućnost da kupe i lekove i prateću medicinsku opremu.

NIS je prva kompanija u Srbiji koja je u okviru svoje benzinske stanice otvorila dežurnu apoteku na koju svi zainteresovani mogu da računaju u svakom trenutku, čime je dodatno omogućen komfor kako za potrošače, tako i za sve građane koji se nađu u blizini.

Na NIS Petrol benzinskoj stanici Sava, jednoj od najprometnijih u Beogradu, počela je sa radom dežurna apoteka Janković, čime je NIS potrošačima, sugrađanima kao i gostima prestonice omogućio da im u svakom trenutku, 24 sata dnevno, budu dostupni lekovi kao i prateća medicinska oprema.

Novootvorena apoteka snabdevena je kompletnim asortimanom lekova i medicinskih sredstava, kako onih koji se mogu uzeti na recept, tako i onih koji se kupuju u slobodnoj prodaji. Dodatno, apoteka je opremljena i medicinskim pomagalima, biljnim preparatima, medicinskom kozmetikom, sredstvima za ličnu higijenu, kao i kompletnim asortimanom proizvoda za mame i bebe. Posebna pogodnost koju nudi ova apoteka je i izdavanje lekova na recept vojnim osiguranicima.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...