Naftaški paketići bolesnoj deci

BM

NIS obradovao mališane Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, zaposleni kompanije NIS uručili su paketiće mališanima koji se leče na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

Kompanija je izdvojila sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića za najmlađe, dok su njeni zaposleni  učestvovali u pakovanju i pripremi poklona: igračaka, bojanki, knjiga i slatkiša.

Istovremeno, NIS je širom Srbije na svojim benzinskim stanicama pokrenuo veliku humanitarnu akciju pod nazivom „Vi i mi za dečju bolnicu u Novom Sadu“, u okviru koje od svake kupovine od 25 i više litara bilo koje vrste derivata do 7. januara 2018. godine izdvaja po 25 dinara za nabavku opreme za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, jednu od najznačajnijih zdravstvenih ustanova u Srbiji koja se bavi zaštitom, lečenjem i negom dece i omladine sa teritorije cele pokrajine.

NIS-paketici

Prof. dr Jadranka Jovanović-Privrodski, vršilac dužnosti direktora instituta je zahvaljujući se kompaniji NIS što je dodelila paketiće dečjoj bolnici i istakla značaj toga što će nastupajuća saradnja po principu donacije, koja je aktivirana na teritoriji cele Srbije, biti usmerena na kupovinu aparata institutu.

„Ova deca će provesti novogodišnje praznike na institutu i pokloni njima znače mnogo, ulepšaće im dane i smanjiti osećaj nelagodnosti što novogodišnje praznike treba da provedu van svojih porodica“, istakla je direktorka instituta.

Stefan Despotović, direktor Direkcije za eksterne komunikacije NIS-a izjavio je da je današnja akcija podele paketića samo najava veće akcije koju NIS trenutno sprovodi na benzinskim stanicama širom Srbije za prikupljanje sredstava za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

„Sa ponosom bih istakao da smo i ove godine pokrenuli humanitarnu akciju na benzinskim stanicama NIS-a čiji je cilj prikupljanje sredstava za nabavku aparata za ovu zdravstvenu ustanovu. Veoma smo srećni što smo danas na simboličan način ulepšali novogodišnje praznike svim  mališanima koji borave u ovoj bolnici i to je jedna od kontinuiranih akcija koju naša kompanija sprovodi“, naveo je Despotović.

NIS-paketici

Kako bi mališanima ulepšali predstojeće novogodišnje i božićne praznike, kompanija NIS je zajedno sa svojim zaposlenima, proteklih dana uručila novogodišnje paketiće deci koji se nalaze na lečenju u dečjoj bolnici u Tiršovoj u Beogradu, dok će narednih dana poklonima obradovati i štićenike Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...