NIS i Banka Poštanska štedionica predstavili svoje digitalne usluge

Izvor:   NIS

Kompanija NIS i Banka Poštanska štedionica predstavile su danas na benzinskoj stanici „Novi Beograd“ zajednički portfolio digitalnih usluga koje su tokom poslednjih pet godina značajno doprinele unapređenju korisničkog iskustva na maloprodajnim objektima NIS-a. Inovativni projekti omogućili su jednostavna, brza i pouzdana rešenja prilikom plaćanja proizvoda i usluga na više od 300 NIS Petrol i Gasprom benzinskih stanica širom Srbije. (Foto: NIS)

Digitalni projekti uključuju, između ostalog, mogućnost instant plaćanja IPS QR kodom na benzinskim stanicama NIS-a čiji je nosilac Narodna banka Srbije, kao i opciju podizanja gotovine uz Post Card DinaCard karticu u okviru NIS Petrol i Gasprom mreže benzinskih stanica.

Takođe, od 2021. godine Banka Poštanska štedionica i NIS su po prvi put omogućili uslugu plaćanja računa uz pomoć NBS IPS QR koda, a iste godine, u saradnji sa kompanijom Visa i mogućnost korisnicima da na svim NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama, uz bilo koju vrednost kupovine, podignu gotovinu uz Visa platnu karticu.

Dugogodišnje uspešno partnerstvo NIS-a i Banke Poštanska štedionica dodatno je osnaženo novom inovativnom uslugom koja je uvedena prošle godine, a reč je o mogućnosti odloženog plaćanja ili plaćanja u dve jednake rate, bez kamate, uz Post Card DinaCard karticu Banke Poštanska štedionica na svim benzinskim stanicama NIS-a.

Takođe, NIS je prvi u Srbiji omogućio plaćanje goriva na samom točionom mestu bez potrebe odlaska na kasu, uz pomoć Drive.Go mobilne aplikacije, koju je do sada preuzelo više od 300.000 korisnika.

NIS i Banka Poštanska štedionica predstavili svoje digitalne usluge
(Foto: NIS)

Anton Čerepanov, zamenik generalnog direktora kompanije NIS, naveo je da je  NIS prepoznat kao kompanija koja je posvećena stalnom unapređenju kvaliteta proizvoda i usluga jer je cilj NIS-a da stvara nove vrednosti za kompaniju kako bi uspešno odgovorili na sve zahteve i potrebe tržišta:

„Danas možemo da se pohvalimo bogatim portfoliom inovativnih usluga koje su povećale efikasnost. Slobodno možemo reći da NIS, sa partnerima, na domaćem tržištu kreira i predvodi digitalne trendove, a unapređenje iskustva potrošača je jedan od ključnih zadataka na putu naše digitalne transformacije. Nastavljamo da radimo na razvoju novih usluga za naše potrošače, a u planu je mnogo zajedničkih projekata koji će dodatno obogatiti funkcionalnost naše Drive.Go mobilne aplikacije, uz podršku naših partnera“, istakao je Čerepanov.

Ocenivši da je partnerstvo Banke Poštanska štedionica i kompanije NIS u prethodnom periodu uspešno razvijano kroz zajedničke inovativne projekte, Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica istakao je da su svi dosadašnji projekti doprineli unapređenju novih tehnologija, kao i efikasnosti platnih usluga na benzinskim stanicama NIS-a, a pre svega dobrobiti korisnika tih usluga, što i jeste glavni cilj.

„To ne bi bilo moguće da nije postojalo strateško opredeljenje Narodne banke Srbije da stvori ambijent za razvoj inovativnih platnih usluga, kao i bez ekonomske, finansijske i nacionalne stabilnosti koju nam je omogućila država Srbija. Sa kompanijom NIS nastavljamo da razvijamo nove projekte, jer naši korisnici s punim pravom od nas očekuju nove i još kvalitetnije proizvode i usluge“, zaključio je Kekić.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...