Слике из Донбаса (4): Доњецк – железница

М. Зарковић

Здање има културну и артитектонску вредност, због чега је својевремено проглашено за зграду од посебне важности и као такво је заштићено законом. Украјинска војска бомбардовала је ову зграду у ноћи између 6. и 7. новембра

Зграда управе железнице налази се у самом центру Доњецка. Здање има културну и артитектонску вредност, због чега је својевремено проглашено за зграду од посебне важности и као такво је заштићено законом. Украјинска војска бомбардовала је ову зграду у ноћи између 6. и 7. новембра, око пола четири ујутро, са чак шест пројектила. У то време у згради није било никога, што је морало да буде познато и украјинским артиљерцима, али су свеједно испалили своје ракете, што Доњечани тумаче као још један доказ да снаге кијевског режима смишљено гађају објекте од нарочитог значаја, не би ли што више оштетили град.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...