Otvorena deonica auto-puta od Preljine do Pakovraće

BM

Na auto-putu "Miloš Veliki" danas je za saobraćaj otvorena deonica Preljina-Pakovraće, dužine oko 11,5 kilometara. (Čačak, 30.01.2022 - Otvaranje deonice Preljina-Pakovraće na auto-putu Miloš Veliki čemu je prisustvovala predsednica Vlade Ana Brnabić. Foto: Fonet)

Otvaranju deonice prisustvovala je premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je posebno zahvalila kineskim izvođačima, prenosi Fonet.

"Hvala vam mnogo na svemu. Znam koliko je zahtevno i teško. Želim da vam prenesem zahvalnost predsednika Republike Aleksandra Vučića. On je mislim 12 puta ukupno obišao ovu trasu auto-puta", rekla je Brnabić.

Brnabić je rekla da će Vučić doći da im se lično zahvali, čestita i da podršku da se nastavi izgradnja još brže do Požege.

"Ostalo nam je samo malo manje od 20 kilometara. Važno nam je da završimo što pre", rekla je Brnabić. Brnabić se zatim provozala u autobusu novima auto-putem. Brnabić je, tokom vožnje autobusom, rekla da se "u ovom trenutku gradi 12 što autoputeva, što brzih saobraćajnica".

"To su investicije u visini od 3,8 milijardi evra", istakla je Brnabić i dodala da u budžetu Srbije ima dovoljno para za planirane radove.

"Naš javni dug ne raste, mi ga kontinuirano i uprkos pandemiji korona virusa spuštamo i uprkos tome što smo dali preko osam milijardi evra u direktnoj pomoći i podršci za naše privrednike i građane, ne samo da se izborimo zajedno sa pandemijom, da izađemo iz toga jači, već da vide da njihova država može da brine za njih", rekla je Brnabić.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...