Gradnja Gružanskog koridora

BM

Srbija će sama obezbediti sredstva za realizaciju Gružanskog koridora, na kome će stoprocentno raditi srpske građevinske kompanije sa našim inženjerima i radnicima, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović. (Foto: FoNet/MGSI)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović je na prvoj sednici Radne grupe za praćenje i realizaciju projekta "Izgradnja Severne obilaznice oko Kragujevca i izgradnje državnog puta od Kragujevca do veze sa državnim putem u Mrčajevcima" ocenio da Srbija konačno ima ekonomsku snagu da sama obezbedi sredstva za realizaciju velikih infrastrukturnih projekata, prenosi Fonet.

”Postoji mnogo projekata koje izvodimo u Šumadiji, ali su za Kragujevac najvažniji Severna obilaznica i Gružanski koridor, kojim će se povezati sa Moravskim koridorom”, rekao je Momirović.

Severna obilaznice oko Kragujevca povezaće ulazno-izlazne pravce - državni put Batočina-Kragujevac-Kraljevo, državni put Kragujevac - Topola, državni put Kragujevac-Gornji Milanovac i izlazni krak državnog puta Batočina-Kragujevac-Kraljevo, prema Kraljevu i Čačku.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...