NIS u akciji za veću bezbednost saobraćaja u Srbiji

BM

U saradnju sa Agencijom za bezbednost saobraćaja NIS od 25. do 30. septembra organizuje manifestaciju Nedelja bezbednosti u saobraćaju.

Kompanija NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja od 25. do 30. septembra organizuju manifestaciju pod nazivom Nedelja bezbednosti u saobraćaju.

Ova akcija realizuje se kroz niz predavanja u Poslovnom centru NIS-a u Novom Sadu. I ove godine obuhvaćene su aktuelne teme kao što su bezbedno učešće dece, mladih u saobraćaju, učešće motociklista, kao i opšta načela bezbednog ponašanja svih učesnika u saobraćaju. Posebne teme posvećene su pokazateljima bezbednosti saobraćaja u Srbiji, kao i u NIS-u.

Tokom trajanja manifestacije organizuju se prestave za decu kao i tribine za mlade sa učešćem osoba sa invaliditetom, posetioci mogu da učestvuju u prezentacijama zaštite opreme za motocikliste i  demonstraciji „pijanih naočara“.

NIS-bezbednost-saobracaj

Kao završna aktivnost Nedelje bezbednosti u saobraćaju, u subotu, 30. septembra, na NIS-ovom poligonu u Zrenjaninu održava se tradicionalno takmičenje profesionalnih vozača NIS-a pod nazivom Vozački izazov 6.

Nedelja bezbednosti u saobraćaju realizuje se tradicionalno, treću godinu zaredom, u okviru Protokola o saradnji između kompanije NIS i Agencije za bezbednost saobraćaja.

Cilj organizovanja ovog događaja je podizanje nivoa opšte bezbednosti u saobraćaju, edukacija dece,  mladih i budućih vozača o rizicima na koje mogu nailaziti kao aktivni učesnici u saobraćaju i kako ih sprečiti, informisanje o rizičnim grupama u saobraćaju,  promovisanje društveno odgovornog poslovanja NIS-a i proaktivno učešće u poboljšanju opšte bezbednosti u saobraćaju zaposlenih.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...