NIS brine o motociklistima

BM

Zajednička kampanja NIS-a i Agencije za bezbednost saobraćaja za veću bezbednost motociklista

Kompanija NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja pokrenuli su kampanju pod sloganom Bezbedan motociklista, koja je namenjena povećanju bezbednosti ove grupe učesnika u saobraćaju.

Na benzinskim stanicama NIS-a u Srbiji dostupni su lifleti sa informacijama o uslovima za bezbednu vožnju motociklista koji su prepoznati kao posebno ranjiva kategorija učesnika u saobraćaju, naročito u letnjim mesecima. Lifleti sadrže informacije o neophodnoj opremi i poštovanju saobraćajnih propisa, kao i upozorenja na rizike koji dovode do saobraćajnih nezgoda.

Specijalizovana kampanja za motocikliste samo je deo preventivnih kampanja u oblasti bezbednosti saobraćaja koje zajednički realizuju NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja. Na osnovu potpisanog protokola o saradnji, prošle godine je uspešno realizovana Nedelja bezbednosti u saobraćaju sa više od 800 učesnika na predavanjima i vežbama. Cilj je smanjenje broja saobraćajnih nezgoda u Srbiji. Takođe, u saradnji sa Agencijom sa bezbednost saobraćaja realizuje se krovna kampanja pod nazivom Brinemo o vama, usmerena na povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, a koja je u ovom periodu usmerena prema motociklistima.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...