Kampanja za bezbednosti poljoprivrednika u saobraćaju

BM

NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja pokrenuli su zajednička kampanja za veću bezbednost poljoprivrednika u saobraćaju. (foto: www.soinfo.org)

Kompanija NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja pokrenuli su kampanju namenjenu povećanju bezbednosti poljoprivrednika u saobraćaju, uoči predstojećih poljoprivrednih radova.

Kampanja će se sastojati od podele lifleta na benzinskim stanicama, koje će poljoprivrednici moći besplatno da uzmu i upoznaju se sa savetima o bezbednoj vožnji, saobraćajnim propisima i važnosti tehničke ispravnosti vozila.

Kampanja namenjena poljoprivrednicima deo je zajedničkog projekta kompanije NIS i Agencije za bezbednost saobraćaja, koja se odvija pod sloganom Brinemo o vama, a čiji je cilj podizanje nivoa bezbednosti u saobraćaju.

NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja od 2012. godine zajednički organizuju brojne akcije, a saradnja je ozvaničena protekle godine potpisivanjem zvaničnog protokola. Cilj je podizanje nivoa bezbednosti u saobraćaju kroz prevenciju, edukaciju i razvoj saobraćajne kulture.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...