Proširena kod-šer saradnja

BM

Srpski avio-prevoznik Er Srbija i turska avio-kompanija Turkiš erlajnz proširili su postojeći kod-šer ugovor, postavljanjem oznake za let na dodatne destinacije u okviru saobraćajnih mreža partnera, saopštila je danas Er Srbija. (Foto: Air Serbia)

Srpski avio-prevoznik Er Srbija i turska avio-kompanija Turkiš erlajnz proširili su postojeći kod-šer ugovor, postavljanjem oznake za let na dodatne destinacije u okviru saobraćajnih mreža partnera, saopštila je danas Er Srbija.

Unapređenje saradnje će putnicima obe kompanije obezbediti više mogućnosti za putovanja preko matičnih aerodroma Er Srbije i Turkiš erlajnza, navodi se u saopštenju a prenosi Fonet.

Dva avio-prevoznika trenutno imaju sopstvenu oznaku za let na letovima drugog partnera na relaciji Beograd-Istanbul.

Unapređenjem partnerstva, Er Srbija će svoj marketing kod postaviti na letove Turkiš erlajnza za Odesu, Kijev, Kairo, Aman i Tel Aviv preko Istanbula, kao i na lokalne letove ka destinacijama u Turskoj, kao što su Izmir, Antalija, Bodrum, Ankara, Gazipaša, Adana, Dalaman, Gaziantep, Kajseri, Konija i Trabzon.

Turkiš erlajnz će svoj marketing kod dodati na letove Er Srbije za Banjaluku i Tivat preko Beograda. Zahvaljujući proširenom kod-šer sporazumu, putnici će imati mogućnost da kupe kartu sa kodom jednog prevoznika kada započinju putovanje iz Beograda ili Istanbula do navedenih odredišta, što će im dodatno olakšati putovanje.

Er Srbija trenutno ima 48 sporazuma o partnerstvu, zahvaljujući kojima nudi razgranatu globalnu mrežu destinacija, pored svojih redovnih linija. Karte za dodatne kod-šer letove već su u prodaji.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...