Život

AL GOR, EKO - PROFITER

Bivši američki potpredsednik, nobelovac i oskarovac Al Gor ništa loše ne vidi u tome što se bavi biznisom u ekologiji i zarađuje baveći se zaštitom životne sredine

OAZA MORA PLUTAJUĆA EKSTRAVAGANCIJA

Najnoviji luksuzni brod pet puta je veći od Titanika, koji se može pohvaliti da poseduje 2.700 kabina, gde udobno može da se smesti preko šest hiljada putnika, koje opslužuje čak 2.100 članova posade.

KUNDERINI AVETI PROŠLOSTI

Godinu dana po izbijanju afere opet aktuelan navodni greh pisca Milana Kundere iz studentskih dana. Nađen novi dokaz ali, Kunderina krivica, da je dojavio policiji gde se nalazi vojni begunac Miroslav Dvoržaček i dalje nije jednoznačno dokazana.

ŠVEĐANI VIŠE UMIRU OD VAKCINE NEGO OD VIRUSA H1N1

U Švedskoj je, posle primanja nove vakcine protiv gripa A (H1N1) umrlo četvoro ljudi, a od samog gripa dve osobe , pa je otvorena istraga zbog opasnih kolateralnih učinaka koje ima vakcina protiv gripa zvanog svinjski.

SMRT NIKAD OVAKO JOŠ NIJE BILA SEKSI!

I mrtvački sanduci se reklamiraju seksom

URINE SAUVAGE GDE MU NIJE MESTO – 450 EURA!

Pariz ne dozvoljava više da ga uriniraju. Formirana je specijalna brigada za borbu protiv ovakvog i sličnog prljanja Grada svetlosti.

PUTIN JE „PREDSEDNIK MOG SRCA“

Brigitte Bardot, BB, koja danas slavi 75-rodjendan, izjavila da obožava ruskog premijera i da „rusku široku dušu pretpostavlja francuskoj malogradjanštini“

NAJRUŽNIJA ZGRADA DOBILA NOVU FASADU

Konačno se dovršava gradnja 105-spratnog hotela Ryugyong u Pjongjangu

REAGANOV ŠTOS SA NAVODNIM BOMBARDOVANJEM SOVJETSKOG SAVEZA

Četvrt stoleća vica koji je mogao da uništi svet

NAJBOLJI MUŽEVI SU NORVEŽANI I ŠVEDJANI

- pokazuju rezultati opsežnog istraživanja Almudene Sevill-Sanchez sa Oxfordskog sveučilišta na 13.500 ispitanika u 12 zemalja.