PUTIN: UKRAJINA ĆE PREGOVARATI O MIRU TEK KAD OSTANE BEZ IZVORA

ML

"Rusija sada ne može obustaviti ratne aktivnosti sve dok Kijev vodi potivofanzivu", rekao je predsednik Rusije
(Vladivostok, 12.09.2023 - Ruski predsednik Vladimir Putin na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku (Eastern Economic Forum)

Ruski predsednik Vladimir Putin označio je danas intervencije sovjetske vojske 1956. u Mađarskoj i Čehoslovačkoj za "grešku sovjetske politike", preneli su danas ruski mediji. On je potom, u tom kontekstu, primetio da je "svaka politika, usmerena protiv interesa drugih zemalja nedopustiva", dodajući da "Zapad sada u spoljnoj politici čini istu grešku kao nekad Sovjetski Savez".

putin-vladivostok-forum-s

Vladimir Putin na otvaranju ekonomskog foruma jutros u Vladivostoku

Potom je upozorio  da će "Ukrajina pregovarati o miru tek kad ostane bez izvora", dok "Rusija sada ne može obustaviti ratne aktivnosti sve dok Kijev vodi potivofanzivu", rekao je u govoru na ekonomskom forumu u Vladivostoku.

Istovremeno je upozorio da Ukrajina može "eventualno primirje iskoristi za naoružavanje", kao i da "najpre mora da ukine zakon koji zabranjuje pregovore s Rusijom". 

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...