PUTIN: JUČERAŠNJI NAPADI NA UKRAJINSKU ENERGETIKU BILI SU REVANŠ

ML

Iz ruskih zvaničnih izvora u poslednje vreme ukazivano je na mnoštvo ukrajinskih udara dronovima na infrastrukturu u Rusiji
(Ukrainka, 12.04.2024 - posledice ruskog napada na termoelektranu Tripilska u Ukrainki)

Jučerašnji ruski napadi na ukrajinsku energetsku infrastrukturu bili su ruski revanš za ukrajinske udare na rusku energetiku, izjavio je danas agenciji TASS ruski predsednik Vladimir Putin. On je u tom kontekstu dodao da Rusija tokom zime nije napadala na ukrajinsku energetiku iz humanitarnih razloga.

putin-savet-bezbednosti-s

Moskva, 11.04.2024 - predsednik Rusije Vladimir Putin predsedava sednicom državnog Saveta bezbednosti

"Nažalost, mi smo u poslednje vreme registrovali seriju udara dronovima na naše energetske objekte pa smo bii prinuđeni da na njih odgovorimo", dodao je ruski prdsednik .

Iz ruskih zvaničnih izvora u poslednje vreme ukazivano je na mnoštvo ukrajinskih udara dronovima na infrastrukturu u Rusiji. Najviše je bilo udara na ruske naftne terminale i skladišta goriva. Ukrajina zvanično o tome ćuti ali tamošnji izvori ih potvrđuju.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...