Foto galerija konferencija

"Energetska efikasnost - neiskorišćeni resurs Srbije"

Stručnu konferenciju “Energetska efikasnost – neiskorišćeni resurs Srbije” organizovala je redakcija Balkanmagazina pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike.

IV stručna konferencija „Investicije i zaštita životne sredine - prioritet EPS-a”

Četvrtu stručnu konferenciju „Investicije i zaštita životne sredine – prioriteti EPS-a“ organizovao je Balkanmagazin u saradnji sa JP EPS.

Treća stručna konferencija Balkanmagazina „Investicije i zaštita životne sredine”

Treću stručnu konferenciju „Investicije i zaštita životne sredine – prioriteti EPS-a“ organizovao je Balkanmagazin u saradnji sa JP EPS.

Druga stručna konferencija „Investicije i zaštita životne sredine – prioritet EPS-a”

Drugu stručnu konferenciju „Investicije i zaštita životne sredine – prioriteti EPS-a“ organizovao je Balkanmagazin u saradnji sa JP EPS.

II međunarodna konferencija "Tržište energenata u regionu Zapadnog Balkana"

„Tržište energenata u regionu Zapadnog Balkana“ tema je II međunarodne konferencije koju je Vesna info, izdavač internet časopisa Balkanmagazin www.balkanmagazin.net organizovao 15. oktobra 2019. godine, pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike i u saradnji sa JP „Srbijagas”

„Investicije i zaštita životne sredine – prioriteti EPS-a“

I stručnu konferenciju „Investicije i zaštita životne sredine – prioriteti EPS-a“ organizovao je Balkanmagazin u saradnji sa JP EPS.

Okrugli sto „Kako ćemo se grejati naredne zime?”

“Kako ćemo se grejati naredne zime?” tema je okruglog stola koji je Balkanmagazin organizovao u saradnji sa Poslovnim udruženjem toplana Srbije i kompanijama Termomont i Technomer.

Međunarodna stručna konferencija „Korišćenje biogoriva u transportu”

Međunarodnu stručnu konferenciju „Korišćenje biogoriva u transportu” organizovao je Balkanmagazin pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike Vlade Srbije. Sponzor konferencije bila je kompanija OMV Srbija d.o.o.

Međunarodna stručna konferencija “Elektroenergetika u regionu – razvoj tržišta”

Međunarodnu stručnu konferenciju “Elektroenergetika u regionu – razvoj tržišta” organizovao je internet časopis Balkanmagazin u saradnji sa Elektroprivredom Srbije, a pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike.

Međunarodna konferencija "Tržište energenata u regionu Zapadnog Balkana"

Međunarodnu konferenciju “Tržište energenata u regionu Zapadnog Balkana” organizovao je Balkamagazin pod pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike a uz podršku renomiranih kompanija, JP Srbijagas i Informatika AD.