Drama bez katarze

Nikos Arvanites

Knjigu Drama bez katarze možete naručiti kod izdavača sa popustom, po ceni od 400 dinara u koju su uključeni troškovi poštarine.

Drama bez katarze

N.D.A. Arvanites je slobodni novinar, politički analitičar i publicista. Diplomirao je Međunarodnu politiku i ekonomiju u Atini, u Beogradu i na Pravnom fakultetu u Kragujevcu. Od 1994. godine istražuje i piše o raznim aspektima međunarodnih odnosa na Balkanu. Poslednjih 17 godina živi i radi između Beograda i Atine. Objavio je do sada osam knjiga o globalnim bezbednosnim i geopolitičkim problemima Balkana. Objavljuje na srpskom, grčkom i engleskom jeziku. Saradnik je više štampanih i elektronskih medija kao i internet novina u regionu. Član je više međunarodnih udruženja politikologa i novinara.
Ovo je zbirka tekstova koji su većinom objavljeni u Internet časopisu Balkanmagazin.net.

Način kupovine:

  1. Uplatite 400 dinara na račun 205-201995-62, Komercijalna banka Beograd, Vesna info doo, Vladetina 17 Beograd, za knjigu Drama bez katarze
  2. Javite na telefon 011 324 55 03 ili na mejl marketing@balkanmagazin.net da ste obavili uplatu
  3. Potrebno je dostaviti kopiju uplatnice na adresu Vesna info doo, Vladetina 17 Beograd, ili skeniranu uplatnicu poslati na mejl marketing@balkanmagazin.net
  4. Knjiga će Vam biti dostavljena na adresu koju ste naveli na uplatnici

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...