Stručnjaci iz regiona na NISOTEC konferenciji

BM

Izazove sa kojima se susreće tržište ulja i maziva u regionu bili su tema jučerašnje NISOTEC konferencije, koja je održana u organizaciji NIS-a.

Regionalno poslovanje biznisa maziva NIS-a bila je tema o kojoj su na NISOTEC konferenciji za distributere NISOTEC maziva i tehničkih tečnosti za vozila u organizaciji kompanije NIS u Beogradu razgovarali stručnjaci iz oblasti maziva.

Na konferenciji koja je prvenstveno bila posvećena značaju dugoročnog partnerstva sa distributerima, prisustvovalo je više od 60 učesnika iz zemlje i regiona a ukazano je na glavne izazove sa kojima se susreće tržište ulja i maziva u regionu. Uz to, predstavljeni su i modeli inovativnog marketinga u ovom segmentu poslovanja.

Više od 60 učesnika iz zemlje i regiona prisustvovalo je NISOTEC skupu.

Cernikov-Cikošev-Vukolov

Aleksej Černikov, Tatjana Cvetkov Čikošev i Dmitrij Vukolov

„Promene na tržištu ulja i maziva zahtevaju značajne strateške aktivnosti kompanije NIS, a rezultat tih aktivnosti je liderska pozicija koju imamo u Srbiji, kao i konstantan rast učešća NISOTEC proizvoda na tržištu regiona“, izjavio je Dmitrij Vukolov, direktor Direkcije maziva u kompaniji NIS.

Na konferenciji o uljima i mazivima učestvovao je I Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...