Besplatne ulaznice za platiše

Izvor:   Danas

Novosadska Toplana nastavlja da nagrađuje savesne korisnike besplatnim ulaznicama za bazen i ledenu dvoranu

Novosadska Toplana od danas nastavlja akciju podele novih 100.000 poklon-karti za bazen i klizanje svojim korisnicima.

Nakon izuzetno uspešne akcije nagrađivanja redovnih platiša, a u okviru reprograma duga JP Sportski i poslovni centar Vojvodina, Toplana je odlučila da nastavi sa ovakvim načinom stimulisanja redovnog plaćanja računa za grejanje.

- Tokom prethodne akcije značajno je povećan stepen naplate i ovo je jedan od načina da se zahvalimo svojim redovnim i savesnim korisnicima kojima ćemo ponovo omogućiti karte za bazen i klizalište za sve članove porodice. Redovnim izmirivanjem računa za grejanje svi smo na dobitku jer Toplana ima stabilnost u poslovanju, a potrošači sigurnost grejanja i tople domove. Već sledeće nedelje spremamo i veliko sportsko iznenađenje za najmlađe Novosađane - izjavio je Vladimir Jelić, direktor Novosadske toplane.

Korisnici koji imaju zlatnu kuglicu na računima objedinjene naplate, odnosno redovno plaćaju svoje račune u poslednjih šest meseci, imaju mogućnost svakodnevnog korišćenja bazena i ledene dvorane sa svojim porodicama, a ostali potrošači ovu pogodnost mogu da koriste jednom nedeljno. Besplatne ulaznice se mogu preuzeti u Korisničkom centru Novosadske toplane na prvom spratu Spensa, svakog radnog dana od osam do 19 i 30 i subotom od devet do 13 časova, uz poslednji račun za grejanje.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...