KRAGUJEVAC DOBIO DVE NOVE PUMPE

BM

Kompanija NIS otvorila je danas dve benzinske stanice u Kragujevcu, u skladu sa najsavremenijim svetskim tehničkim standardima. U narednih mesec dana na ovim novootvorenim objektima sve vrsta goriva će, u sklopu promotivne akcije, biti jeftinije za dva dinara.

Kompanija NIS otvorila je danas dve benzinske stanice u Kragujevcu, u skladu sa najsavremenijim svetskim tehničkim standardima. Reč je o totalnoj rekonstrukciji dva postojeća objekta koji se nalaze na ulazu i izlazu iz grada: “Kragujevac 2” i “Kragujevac 5”, u koje je NIS ukupno uložio 170 miliona dinara.


Zahvaljujući rekonstrukciji, obe benzinske stanice u Kragujevcu su automatizovane, zbog čega mogu da ponude potrošačima iz multipleks automata sve vrste derivata: BMB 95, evropremijum BMB 95, evrodizel, D2 i autogas. Dodatna kontrola količine i kvaliteta goriva u rezervoaru omogućena je ugradnjom savremenog sistema za merenje visine, količine i gustine goriva. U sklopu obe benzinske stanica nalazi se i prodavnica sa širokim izborom artikala, kafe bar i parking. Na ovim benzinskim stanicama ispoštovani su svi ekološki kriterijumi, u skladu sa međunarodnim standardima.

U narednih mesec dana na ovim novootvorenim objektima sve vrsta goriva će, u sklopu promotivne akcije, biti jeftinije za dva dinara, a potrošače će u određenim vremenskim intervalima tokom dana, noći i vikenda, obradovati i akcija “Happy hour”, kada su cene goriva niže za tri odsto.

Tokom 2011. godine NIS je pustio u rad osam rekonstruisanih i dve novoizgrađene benzinske stanice, kao i 22 TNG instalacije širom Srbije. Do kraja godine će biti rekonstruisano još 15 objekata i postavljeno 30 aparata za tečni naftni gas – autogas.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...