NIS na TOP 500 listi grupe Coface

BM

Francuski Coface svrstao NIS među TOP 500 najuspešnijim kompanijama u Centralnoj i Istočnoj Evropi, kao najbolje plasirana kompanija iz Srbije po količini prihoda u 2014. godini i kao treće mesto među najvećim kompanijama u regionu Balkana.

NIS je među 500 najuspešnijih kompanija u Centralnoj i Istočnoj Evropi prema listi koju svake godine priprema francuska grupa Coface. Po količini prihoda u 2014. godini, NIS je najbolje plasirana kompanija iz Srbije na ovoj prestižnoj listi, dok je zauzeo treće mesto među najvećim kompanijama u regionu Balkana.

Prema listi grupe Coface na listi najuspešnijih iza NIS-a su se našle kompanije iz Srbije kao što su Fijat Automobili Srbija, Elektroprivreda Srbije, Telekom Srbija, Termoelektrana Nikola Tesla, Delez Srbija, Srbijagas, Merkator, Idea i Telenor.

Grupa Coface je svetski lider u osiguravanju potraživanja. Svake godine objavljuju liste najuspešnijih zemalja i kompanija, koje služe kao relevantni pokazatelji uspeha pojedinačnih privrednih društava, država i regiona.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...