Predstavljen kalkulator energetske efikasnosti

Izvor:   Novosti

Kroz nekoliko jednostavnih koraka svako može izračunati koliko novca mu u toku jedne grejne sezone odlazi na grejanje kuće ili stana

Knauf Insulation Srbija predstavio je Kalkulator energetske efikasnosti na prvom međunarodnom Sajmu zelene gradnje, koji se održava u Beogradu od 23. do 25. februara. Štand kompanije posetio je i ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić, kome su predstavljene sve pogodnosti ove veoma korisne aplikacije.

Kalkulator energetske efikasnosti je krajnje jednostavan za upotrebu i služi za proračun potrošnje energije u stambenim objektima. Kroz nekoliko jednostavnih koraka svako može izračunati koliko novca mu u toku jedne grejne sezone odlazi na grejanje kuće ili stana.

Što je još važnije, postoji mogućnost da se na licu mesta interveniše, poboljša energetska efikasnost nekretnine i odmah vidi koliko bi se uštedelo u jednoj sezoni i na taj način objekat dobio na dodatnom komforu i svakodnevnom kvalitetu života. Kalkulator energetske efikasnosti može se isprobati i na internet adresi www.kamenavuna.com.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...