Najnovije Vesti

RASIPNIČKI KABINET PREMIJERA

PRIŠTINA - Dokumenti koji su se pojavili u medijima pokazuju da je tokom mandata odlazeće vlade, Kancelarija premijera, prema istraživanju BIRN, plaćala na stotine računa za ekstravagantne troškove, pri čemu je samo na hranu i piće potrošeno više od 500.000 evra.

DRAKONSKA KAZNA ZA TODOSIJEVIĆA

BEOGRAD - Direktor Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić ocenio je danas da je bivši ministar uprave i lokalne samouprave Ivan Todosijević drakonski kažnjen zato što nije pognuo glavu i dozvolio da srpski narod bude optuživan za stvari koje nije počinio.

HAPŠENJE ODMAH PO SLETANJU

SARAJEVO - U BiH će danas stići grupa ljudi koji su bili pripadnici terorističke organizacije ISIL i odmah će po sletanju aviona na sarajevski aerodrom devet muškaraca iz te grupe biti uhapšeno i predato u nadležnost Tužilaštva BiH.

USVOJEN SET PORESKIH ZAKONA

BEOGRAD - Skupština Srbije usvojila je danas set poreskih zakona kojima je predviđeno rasterećenje privrede, smanjenje poreskog opterećenja rada, pa se, pored ostalog, smanjuje plaćanje dela doprinosa za PIO na teret poslodavca u iznosu od 0,5 odsto, tako da će ta stopa umesto 12 odsto, koliko je sada, biti 11,5 odsto.

OPTUŽNICA PRITISNUTA ROKOVIMA

KOSOVSKA MITROVICA - Glavni tužilac je, umesto da skuva jedno delo, počeo da pravi neki miks, jedan gulaš u koji stavlja sve što stigne, opisao je advokat Nebojša Vlajić prepričanu optužnicu protiv osoba osumnjičenih za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića.

ALEKSIĆ: PODNESITE ZAJEDNIČKU TUŽBU

BEOGRAD - Potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić pozvao je danas čelnike aktuelne vlasti da protiv njega što pre podnesu zajedničku tužbu kako bi pred sudom dokazao sav kriminal kojim se bavi "naprednjački kartel".

PELEOV DRES PRODAT ZA 30.000 EVRA

TORINO - Dres u kojem je legendni brazilski fubaler Pele odigrao poslednju utakmicu za reprezentaciju Brazila prodat je u četvrtak za 30.000 eura na aukciji sportskih predmeta organizovanoj u Torinu, javlja AFP.

OSUMNJIČENA ZA KRAĐU 170.000 EVRA

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je Ć.Đ.(1985) zbog sumnje da je 2018. godine, sa još dve za sada nepoznate osobe, ušla u stan oštećenog u Zemun polju i iz ormana ukrala 170.000 evra, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

HARI MATA HARI U TREBINJU

TREBINJE - Regionalna muzička zvezda Hari Mata Hari, koncertom 31.decembra na gradskom trgu, uvešće Trebinjce i brojne goste ovog grada u Novu godinu.

ZA SRBIJU GRADE JEFTINIJE

PRIŠTINA - Publicista i pisac iz Prištine Veton Suroi ocenio je da će izgradnja autoputa u Srbiji, koji će graditi američko-turska građevinska kompanija "Behtel & Enka", koštati duplo manje nego što je koštao autoput koji je ta ista kompanija izgradila na Kosovu.

Prva Prethodna
1/18375
Poslednja Sledeća