Najnovije Vesti

ODLAZAK LEGENDARNOG BICIKLISTE

RIM - Feliče Đimondi, jedan od sedmorice biciklista koji su osvajali sva tri Gran Tura, preminuo je u 77. godini, saopštila je Italijanska biciklistička federacija (FCI).

O MEDIJIMA, PA O BIRAČKOM SPISKU

BEOGRAD - Direktor Fondacije za otvoreno društvo Srbije Milan Antonijević izjavio je da je plan da okrugli sto na kojem učestvuju predstavnici vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka u ponedeljak bude posvećen medijima, a da će naredna dva biti posvećena biračkom spisku i pravu birača da na izborima učestvuju bez pritiska.

INSTITUCIJE SE JOŠ NE JAVLJAJU

BEOGRAD - Direktorka novosadskog Kanala 9 Maja Pavlović koja šest dana štrajkuje glađu izjavila je danas za FoNet da se oseća dobro i da joj se niko iz institucija nije javio.

DVERI:TUŽILAŠTVO DA ZAHTEVA PROVERU

BEOGRAD - Pokret Dveri saopštio je danas da očekuje od Tužilaštva Srbije da postupi po zakonu i izda zahtev prosvetnoj inspekciji, u okviru Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, da proveri zakonitost sticanja fakultetske diplome ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

SARADNJA BEOGRADA I VIŠEGRADA

VIŠEGRAD - Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić danas je u Višegradu razgovarao sa načelnikom te opštine u Republici Srpskoj Mladenom Đurevićem o uspostavljanju privredne, turističke i kulturne saradnje, preneo je Beoinfo.

NA BIR FESTU 200.000 POSETILACA

BEOGRAD - Beogradski Bir fest za prva dva dana posetilo je oko 200.000 ljudi što je novi rekord i večeras se očekuje još veća poseta, saopštilo su danas organizatori festivala.

KOMŠIĆ 29. AVGUSTA U BEOGRADU

SARAJEVO - Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić posetiće 29. avgusta Beograd, gde će sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ozvaničiti početak gradnje autoputa Beograd-Sarajevo, preneo je danas "Dnevni avaz".

NOVAC GRAĐANA VLASNIKU O2 I PRVE

BEOGRAD - Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da je vlasniku televizija Prva i O2 Srđanu Milovanoviću Poreska uprava Srbije uplatila desetine miliona dinara i upitala koliko je još novca potrebno "oteti od građana da bi se napunili džepovi" Milovanovića.

ZASTAVA KOSOVA NIJE UKLONJENA

PRIŠTINA - Zastava Kosova nije uklonjena sa tvrđave Novo Brdo i ona se tamo nalazi od 24. maja, izjavio je direktor kulturne baštine u Ministarstvu kulture, omladine i sporta Kosova Ismet Hajrulahu, preneo je portal Kossev pisanje Gazete ekspres.

OBILAZAK CSKA

MOSKVA - Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas sportske dvorane za pripreme i takmičenja sportskog društva CSKA sa načelnikom CSKA, pukovnikom Artjomom Gromovim.

Prva Prethodna
1/17496
Poslednja Sledeća