Zanimljivosti

G-Drive Diesel se toči na Gazprom pumpama

Počela je prodaja premijum dizel gorivo G-Drive Diesel na svim Gazprom benzinskim stanicama u Srbiji. NIS u narednom periodu planira plasman goriva G-Drive Diesel i na Gazprom benzinske stanice u regionu.

„Zajednici zajedno“ osmi put

U okviru korporativnog programa „Zajednici zajedno“ NIS će ove ogodine podržati ukupno 106 projekata sa 110,5 miliona dinara u gradovima i opštinama u kojima kompanija ostvaruje svoju delatnost: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi, Novom Bečeju, Žitištu, Kanjiži i Srbobranu.

NIS-u zahvalnice Univerziteta u Novom Sadu

Kompanija NIS je dobitnik dve zahvalnice Univerziteta u Novom Sadu, koje su joj uručene na svečanosti prilikom obeležavanja godišnjice ove prestižne obrazovne ustanove.

Bolja budućnost za mlade Zapadnog Balkana

NIS podržao konferenciju Bolja budućnost za mlade Zapadnog Balkana u u Evropskom parlamentu u Briselu.

Industrijski turizam - izlet do fabrike struje

Elektrane TENT-a godišnje poseti i do 3.000 ljudi, a među gostima su visoki državni zvaničnici, ugledni privrednici, eminentni naučni radnici, ali i umetnici, studenti, đaci, penzioneri... (foto: TENT A / Panoramio.com)

NIS-ova Energija znanja pomaže najboljima iz fizike, hemije, matematike i ruskog jezika

U okviru korporativnog programa Energija znanja NIS četvrtu godinu zaredom podržava održavanje olimpijada iz oblasti fizike, hemije, matematike i ruskog jezika i nagrađuje najbolje.

NIS: Zajednici zajedno osmi put

Neprofitne ustanova i institucije sa područja Beograda, Novog Sada, Čačka, Niša, Pančeva, Zrenjanina, Kikinde, Kanjiže, Srbobrana, Žitišta i Novog Bečeja do 31. maja mogu konkurisati sa projektima iz oblasti sporta, kulture, nauke i zaštite životne sredine u okviru programa Zajednici zajedno, kojim NIS već osmu godinu pomaže razvoj lokalnih zajednica gde posluje.

Zajednici zajedno i 2016.

NIS nastavlja da ulaže u razvoj lokalnih zajednica i pored naftne krize. Sporazumi su, u okviru korporativnog programa Zajednici zajedno za 2016. godinu potpisani su sa Beogradom, Novim Sadom, Čačkom, Nišom, Pančevom, Zrenjaninom, Kikindom, Kanjižom, Srbobranom, Žitištem i Novim Bečejom.

Novi sistem bonusa lojalnim kupcima na NIS-ovim pumpama

Na NIS-ovim benzinskim stanicama otpočela je akcija novog programa lojalnosti „Sa nama na putu“ a i dalje će važiti i benefiti multi-partnerskog programa „Super kartica“.

Akcija NIS-a na Gazpom pumpama

Na Gazprom benzinskim stanicama Žarkovo 2 i Novi Beograd NIS je za potrošače pripremio specijalnu ponudu i poklone.