Zanimljivosti

Vernim kupcima pomoć na putu

Kupci NISOTEC proizvoda dobijaju poklon vaučer - mogućnost da u slučaju kvara njihovog vozila dobiju besplatnu pomoć na putu.

Evropski trendovi strateškog razvoja NIS-a

Istorijat NIS-a i njegov strateški razvoj tema je o kojoj je Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a govorio postdiplomcima univerziteta Internacionalna škola menadžmenta na Bledu,

Agro nagradna igra NIS-a do 3. novembra

Za korisnike NIS agro kartice i Agro platne kartice, kupovinom evro dizela ili gasnog ulja 0,1, kao i korisnike programa lojalnosti Sa nama na putu, za kupovinu gasnog ulja 0,1 na benzinskim stanicama NIS-a uz sačuvan fiskalni račun počela je velika NIS agro nagradna igra.

Otvoren savremeni Arhivski depo NIS-a

NIS je prva kompanija u Srbiji sa jedinstvenim Arhivom, urađenim po najsavremenijim standardima u ovoj oblasti. Na ovaj način je sistematizovana i sređena arhivska građa svih pravnih prethodnika NIS-a.

NIS ulaže u školovanje mladih naftaša

U Tehničkoj školi u Zrenjaninu otvoren je, uz podršku NIS-a, savremeni kabinet za nastavu iz oblasti proizvodnje nafte i gasa i tehnike bušenja.

G-Drive Diesel se toči na Gazprom pumpama

Počela je prodaja premijum dizel gorivo G-Drive Diesel na svim Gazprom benzinskim stanicama u Srbiji. NIS u narednom periodu planira plasman goriva G-Drive Diesel i na Gazprom benzinske stanice u regionu.

„Zajednici zajedno“ osmi put

U okviru korporativnog programa „Zajednici zajedno“ NIS će ove ogodine podržati ukupno 106 projekata sa 110,5 miliona dinara u gradovima i opštinama u kojima kompanija ostvaruje svoju delatnost: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi, Novom Bečeju, Žitištu, Kanjiži i Srbobranu.

NIS-u zahvalnice Univerziteta u Novom Sadu

Kompanija NIS je dobitnik dve zahvalnice Univerziteta u Novom Sadu, koje su joj uručene na svečanosti prilikom obeležavanja godišnjice ove prestižne obrazovne ustanove.

Bolja budućnost za mlade Zapadnog Balkana

NIS podržao konferenciju Bolja budućnost za mlade Zapadnog Balkana u u Evropskom parlamentu u Briselu.

Industrijski turizam - izlet do fabrike struje

Elektrane TENT-a godišnje poseti i do 3.000 ljudi, a među gostima su visoki državni zvaničnici, ugledni privrednici, eminentni naučni radnici, ali i umetnici, studenti, đaci, penzioneri... (foto: TENT A / Panoramio.com)