Struja

Do nove godine kilovati po staroj ceni

Struja ove godine neće poskupeti a u nardne dve godine EPS planira poskupljenje od 60 odsto. U EPS-u željno čekaju da od 2015. u Srbiji bude potpuno otvoreno tržište električne energije.

Bugarska obnavlja izvoz struje

Bugarska će obnoviti izvoz električne energije od utorka, 21. februara, najavio je u nedelju direktor Nacionalne električne kompanije Mihail Andonov.

Iran proširuje nuklearni program?

Postoji mogućnost da se Iran priprema da proširi nuklearni program u podzemnoj nuklearki blizu grada Koma, na severu zemlje, objavio je u nedelju britanski BBC

Smanjena potrošnja struje u Vojvodini

Potrošnja struje u Vojvodini opala je u subotu za 3,5 odsto u odnosu na petak i iznosila je 27,6 miliona kilovat časova, saopštila je u nedelju Elektrovojvodina.

Delegacija IAEA otputovala u Iran

Visoka delegacija Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) otputovala je u nedelju uveče iz Beča u Iran gde će tokom dva dana pokušati da doprinese rešavanju problema oko nuklearnog programa Teherana.

IAEA se nada konkretnim rezultatima misije u Iranu

Nadamo se da će rezultati naše dvodnevne misije u Teheranu biti dobri i konstruktivni, rekao je Herman Nakerts, glavni inspektor Međunarodne agencije za nuklearnu energiju (IAEA)

MANS traži od EPCG da objavi dokumenta

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) poziva Elektroprivredu Crne Gore da na svom sajtu objavi sve ugovore o uvozu i izvozu struje, kao i kompletna prateća dokumenta, od poziva za javnu nabavku, tenderske dokumentacije svih ponuđača, zapisnika i odluka komisije, ali i svih aneksa ugovora i računa o izvršenim uplatama

Prva Prethodna
77/77
Poslednja Sledeća