Sport

“Natočili” ulaznice za svetski fudbalski kup

Srećni dobitnici točili gorivo na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama i osvojili put na FIFA World Cup™ u Rusiji.

Točiš gorivo – putuješ na FIFA World Cup u Rusiju

GAZPROM benzinske stanice i Visa šalju srećnog dobitnika na FIFA World Cup™ u Rusiju.

Naftaška podrška zrenjaninskim sportistima

U saradnji sa Odbojkaškim klubom Klek Srbijašume NIS je podržao rekonstrukciju Centra za treniranje odbojkaša u Zrenjaninu.

NIS pomaže zrenjaninsku košarku

Srbija će biti domaćin Ženskog evropskog prvenstva u košarci, a jedan od gradova-domaćina je i Zrenjanin. Unapređenje zrenjaninske košarke pomaže i NIS kroz program Zajednici zajedno.

Priznanje NIS-u za doprinos u oblasti sporta

Sportski savez Grada Zrenjanina dodelio je kompaniji NIS priznanje „Sponzor-donator 2017“ u okviru uručenja Godišnjih nagrada najistaknutijim pojedincima, sportskim kolektivima i sponzorima.

Stoni tenis u prirodi uz podršku NIS-a

U okviru korporativnog programa „Zajednici zajedno“ kompanija NIS i Stonoteniski klub „Novi Sad“ realizovaće projekat „Stoni tenis u prirodi„ kojim su predviđeni izgradnja i postavljanje betonskih stolova za stoni tenis na 10 javnih površina u Novom Sadu.

Reprezentativci i deca ukrstili rekete

Mališani i sportske zvezde ukrstili rekete u NIS otvorenoj školi tenisa, koju organizuju NIS i Teniski savez Srbije na Sajmu sporta od 24. do 26. novembra na Beogradskom sajmu.

Borković promovisao kvaliteta NISOTEC-a

Uz promociju NISOTEC proizvoda NIS je juče posetiocima Beogradskog sajma upriličio da u prisustvu domaćeg automobiliste i člana NIS Petrol rejsing tima, Dušana Borkovića isprobaju svoje vozačko umeće na specijalnom simulatoru vozila.

NIS-ovi košarkaši učestvovali na UNICEF-ovom turniru

Dve NIS-ove ekipe učestvovale su proteklog vikenda na UNICEF-ovom humanitarnom turniru u basketu, a predstavnici naše kompanije zauzeli su drugo i treće mesto.

Tenis za najmlađe

NIS nastavlja da organizuje otvorenu školu tenisa za najmlađe. U saradniji sa Teniskim savezom Srbije i TK Zlatibor Springs deca su tenis učila na Zlatiboru.