Sport

FUDBALSKI IZBORI

Za novog predsednika FS Srbije nema pravog kandidata. Ko će pobediti: volonteri ili profiteri ? Ima li snage za fudbalsku lustraciju ?

GRADJEVINSKA UMESTO FUDBALSKE MAFIJE

"Borba protiv fudbalske mafije" ustvari je borba tajkuna za fantastične lokacije na kojima se nalaze stadioni Crvene zvezde i Partizana

HAPŠENJE LEVOG KRILA

Uhapšen Dragan Džajić, nekada najbolje levo krilo sveta, zbog prisvajanja para od transfera Gorana Drulića. Po istom osnovu uhapšeni su Vladimir Cvetković i Miloš Marinković najbliži Džajićevi saradnici iz vremena najvećih uspeha Crvene zvezde. Ko je sledeći?

KO JE SLEDEĆI?

Ratko Buturović najpre označen u medijima a zatim uhapšen – da li će se takav recept primeniti i na ostale ? Ko je stvarni insajder ? Čišćenje fudbala ili predhodnica privatizacije ?

INSAJDER UŽIVO

Ima li prostora za sumnju da i dalje postoje mesta u fudbalskoj reprezentaciji koja se mogu kupiti?

POVRATAK VRHOVNOG AUTORITETA

Dušan Ivković ponovo vodi košarkašku reprezentaciju a to znači povratak autoriteta koji je najviše nedostajao posrnuloj perjanici našeg sporta

NAJSKUPLJI FUDBALERI

Vrednost domaćih fudbalera ne prelazi 3,5 miliona evra. Najskuplji je Jovetić, oko 12 miliona, ali on igra kao stranac. Najuspešniji klub je Partizan, najbolji posao je napravio menadžer Falji Ramadani a najperspektivniji - Nikola Damnjanac.

STADIONI U POLJSKOJ ČEKAJU VARŠAVU

Oduševljenje zbog dobijanja organizacije EP 2012. u Poljskoj zamenili problemi oko izgradnje stadiona

STRUČNI POČETNICI

Zašto su na čelna trenerska mesta u srpskom fudbalu došli početnici i kakva je uloga Milovana Đorića u njihovom prodoru

JESENJA FUDBALSKA TRAGEDIJA

Ima li mesta zadovoljstvu čelnika fudbalske organizacije na nikoljdanskoj Skupštini 2007. godine ?