ENERGETIKA 2014: Energetska efikasnost – ulaganje u budućnost

U cilju unapređenja energetske efikasnosti i racionalnog gazdovanja energijom redakcija internet časopisa Balkanmagazin – www.balkanmagazin.net u partnerstvu sa NIS-om na sajmu ENERGETIKA 2014. organizuje panel diskusiju na temu: “Energetska efikasnost – ulaganje u budućnost”.

Redakcija internet časopisa Balkanmagazin – www.balkanmagazin.net u partnerstvu sa Naftnom industrijom Srbije AD na 10. MEĐUNARODNOM SAJMU ENERGETIKE - ENERGETIKA 2014. organizuje panel diskusiju na temu: “Energetska efikasnost – ulaganje u budućnost”

Termin: 14. oktobar 2014. godine, od 10,30 do 12 h (okupljnje i registracija učesnika od 10 h)

Mesto: Štand NIS AD, Hala 1, Beogradski sajam

Panelisti:

  • Antonela Solujić, šef odseka za unapređenje energetske efikasnosti Ministarstva rudarstva i energetike u Vladi Srbije - potvrđeno
  • Igor Korać, zamenik direktora Bloka Energetika NIS – potvrđeno
  • Maja Matejić, predstavnik Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) - potvrđeno
  • Vladimir Božičković, profesor Mašinske škole u Pančevu - potvrđeno

Moderator: Stefan Despotović, NIS

Ideja nam je da u cilju unapređenja energetske efikasnosti istaknemo značaj racionalnog gazdovanja energijom za budućnost i da tako doprinesemo jačanju saradnju nadležnih državnih organa i zainteresovanih strana.

U panel diskusiji će učestvovati predstavnici državnih i naučnih institucija i privrede.

Očekujemo da Vam je ova tema zanimljiva i da ćete prihvatiti naš poziv da učestvujete u ovoj panel diskusiji. Takođe Vas pozivam da poziv prosledite kolegama kojima je ova tema zanimljiva.

Molimo Vas da nas obavestite da li prihvatate naš poziv,

Srdačan pozdrav iz Balkanmagazina


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...