Komunikacije

Novi program studentske prakse u NIS-u

NIS je pokrenuo novi program pod nazivom NIS Calling kako bi studentima obezbedio više fleksibilnosti tokom prakse i sticanja prvih radnih iskustava u ovoj kompaniji.

Gradski centar za socijalni rad dobio prvi Kol centar uz podršku NIS-a

U prostorijama Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu svečano je otvoren prvi Kol centar namenjen informisanju građana u domenu socijalne i porodične pravne zaštite.

NIS postavio nove standarde digitalnog wellbeing-a

Ljudi na prvom mestu u doba Četvrte industrijske revolucije

Sinergija upravljanja biznisom i ljudskim resursima

Strateška uloga ljudskih resursa u uspehu biznisa u vremenu Četvrte industrijske revolucije tema je V međunarodne NIS HR konferencije E-Being@Work.

Digitalizacija razvojna šansa energetske industrije

Održan panel kompanije NIS na Kopaonik biznis forumu. Panelisti su izneli svoja mišljenja na temu globalnih trendova u oblasti digitalizacije i promena koje ona nosi na svetskom, ali i lokalnom nivou. Istovremeno govorili su i o tome na koji način Četvrta industrijska revolucija menja različite grane privrede sa posebnim osvrtom na energetsku industriju.

NIS nastavlja da neguje sportske vrednosti među najmlađima

Đaci Osnovne škole Đuro Strugar družili se sa košarkašima Partizana i fudbalerima Crvene zvezde uz podršku NIS-a, kompanije koja je pokrenula niz akcija da bi među decom promovisala sportske vrednosti, zdrav način života, ali i toleranciju i prijateljsko druženje.

Adaptacija Sigurne kuće u Nišu uz podršku NIS-a

Sigurna kuća za žene i decu žrtve porodičnog nasilja u Nišu adaptirana je uz pomoć NIS-a – čime je završen projekat pod nazivom „Toplina utočišta”.

NIS na skupu posvećen mladim liderima Srbije

Na Forumu mladih lidera Srbije 2018-YES studenti i mladi predstavnici kompanija su kroz rad u panelima i radionicama dobili priliku da se direktno informišu o iskustvima zaposlenih u nekim od najuspešnijih kompanija u našoj zemlji.

NIS podržao rekonstrukciju obdaništa u Kikindi

Deca predškolske ustanove „Šilja“ u kikindskoj opštini Novi Kozarci od danas će svoje druženje i igru nastaviti u novom „ruhu“ renoviranog obdaništa. Kompletnu rekonstrukciju vrtića podržala je kompanija NIS u okviru programa „Zajednici zajedno“, želeći da doprinese unapređenju uslova za boravak dece u ovom vrtiću i njihovom bezbrižnom odrastanju.