PROBLEMI S NAPLATOM RAČUNA ZA ISPORUČENE ENERGENTE

BM

Dug srpskih potrošača, domaćinstava i privrede za potrošenu struju, gas i toplotnu energiju meri se milijardama dinara i konstantni je problem u poslovanju Elektroprivrede Srbije, Srbijagasa i gradskih toplana. O tome će se raszogavari za okruglim stolom Balkanmagazina „Problemi s naplatom računa za isporučene energente“

Redakcija Internet časopisa Balkanmagazin – www.balkanmagazin.net organizuje okrugli sto „Problemi s naplatom računa za isporučene energente“ na kome će se razgovarati o tome da potrošači, domaćinstava i privrede za struju, gas i toplotnu energiju duguju milijarde dinara.

 

Termin: 24. januar 2011. godine od 10 do 13 h

Mesto: Medija centar – velika sala, Terazije 3/II, Beograd

 

Problem naplate računa za isporučene energente otežava poslovanje Elektroprivrede Srbije, Srbijagasa i gradskih toplana, ali i cele srpske privrede. O tome zašto se ne isključuju neplatiše, zašto se insistira da se nelikvidnim firmama, onima koje čekaju privatizaciju ili su neuspešno privatizovana, isporučuju energenti, iako je svima jasno da one ne mogu da plate račune govoriće:

- prof. dr Nikola Rajaković, državni sekretar u Ministarstva rudarstva i energetike,

- Životije Jovanović, EPS, direktor Direkcije za distribuciju električne energije i

- Milovan Lečić, predsednik Udruženja toplane Srbije.

Moderator: Jelica Putniković, novinar Balkanmagazina.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...