Gorivo i za auto i za vozača

Na Sajmu automobila NIS predstavio GAZPROM benzinske stanice, kao i bogatu gastronomsku ponudu u restoranima.

Na beogradskom Sajmu automobila Naftna industrija Srbije AD promovisala je GAZPROM benzinske stanice.

Uz slogan „Najbolje je pred vama“, predstavljen je širok asortiman proizvoda i usluga koje pruža nova, moderno opremljena mreža benzinskih stanica, kreirana prema očekivanjima savremenih potrošača, navedeno je u saopštenju NIS-a.

Tom prilikom istaknuto je da su GAZPROM benzinske stanice namenjene najzahtevnijim potrošačima, i da se osim goriva visokog kvaliteta, ovi objekti odlikuju dobro snabdevenim prodavnicama, menjačnicama, bankomatima, perionicama i igraonicama za najmlađe.

Jedan od posebnih segmenata GAZPROM benzinskih stanica je bogata gastronomska ponuda u restoranima, na kojima se jela pripremaju od svežih i kvalitetnih namirnica, kao i veliki izbor pića i kafe. U to su imali priliku da se uvere i gosti sajma, kojima je predstavljen kvalitetan i bogat asortiman gastronomskih specijaliteta, koji se pripremaju i služe na GAZPROM objektima.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...