NIS šansa za mlade i nezaposlene

BM

Počeo je drugi krug zapošljavanja mladih u 2013. kroz program „NIS šansa“

Naftna industrija Srbije je započela drugi krug zapošljavanja mladih u 2013. godini kroz korporativni program „NIS Šansa“. Mladi ljudi sa završenom srednjom školom, odnosno fakultetom dobijaju priliku da rade i steknu nova znanja i iskustvo u kompaniji.

Ovo je drugi krug zapošljavanja mladih bez iskustva u 2013. godini, tokom kojeg će oko 100 njih dobiti svoju „NIS šansu“. Prethodno je u julu ove godine gotovo 200 mladih dobilo priliku da radi u NIS-u, saopšteno je iz ove kompanije.

Prijavljivanje za jesenji konkurs traje do petka, 8. novembra, preko kompanijskog veb sajta na adresi: http://www.nis.rs/poslovi-i-karijera/energija-znanja/nis-sansa

Da bi se kandidati prijavili za program „NIS šansa“ neophodno je da prethodno nigde nisu radili u struci,  kao i da budu prijavljeni na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Kandidati koji prođu selekciju će dobiti priliku da rade u Novom Sadu, Beogradu, Pančevu, Čačku, Mladenovcu, Kragujevcu, Smederevu, Kikindi, Bečeju i Nišu.

Konkurisati mogu kandidati koji su završili Rudarsko-geološki, Tehnološki, Tehnološko-metalurški, Mašinski, Fakultet tehničkih nauka, Prirodno-matematički, Matematički, Elektrotehnički fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Saobraćajni, Ekonomski, Filozofski ili Pravni fakultet. Kandidati sa srednjom stručnom spremom treba da su završili neku od sledećih škola: tehničku, mašinsku, hemijsku, železničku tehničku školu, elektrotehničku ili saobraćajnu školu.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...