Konkurs NIS-a za studente tehničkih i računarskih fakulteta

Izvor:   NIS

Kompanija NIS nastavlja da pruža šansu mladima da rade na izazovnim projektima i u praksi primene znanje stečeno na fakultetu. Ovoga puta poziv je otvoren za studente tehničkih i računarskih fakulteta u Srbiji, kao i za studente završnih godina viših škola tehničkog i računarskog usmerenja. Prijave se odnose na projekat koji se odnosi oblasti robotske automatizacije procesa (RPA) u NIS-u, a u okviru projekta „NIS Calling - Robotization“. (Foto: NIS)

Svi studenti tehničkih i računarskih fakulteta u Srbij (druga, treća, četvrta i peta godina), kao i  studenti završnih godina viših škola tehničkog i računarskog usmerenja, koji žele da se oprobaju u oblasti robotske automatizacije procesa (RPA) u NIS-u u okviru projekta „NIS Calling – Robotization“, a ispunjavaju tražene uslove, mogu da se prijave na konkurs putem linka https://posao.nis.rs/prijava/rpa-calling, od 2. do 15 februara.

Za kandidate je pripremljen opšti test znanja iz IT i programiranja kako bi se proverilo njihovo znanje i razumevanje programiranja. Rad na projektu izabranih pet kandidata započeće 15. marta u prostorijama NIS-a, a studenti će biti angažovani u Službi za RPA programiranje.

Izabrani kandidati sa NIS-om potpisuju ugovor o praksi tokom koje treba da ostvare 800 radnih sati u toku šest meseci koliko traje projekat.

Konkurs NIS-a za studente tehničkih i računarskih fakulteta
(Foto: NIS)

U želji da izađe u susret potrebama izabranih studenata, NIS će im omogućiti da u dogovoru sa mentorom imaju kraći radni dan, rade od kuće ili imaju slobodan dan u skladu sa obavezama na fakultetu.

Pored garantovane mesečne naknade učesnici na kraju programa mogu da ostvare i bonus ukoliko ispune određene uslove koji se tiču uspešnosti projekta i evaluacije kompetencija.

Dodatno, svi učesnici programa imaće mentora sa kojim će raditi po unapred utvrđenom programu, a mentori će biti zaposleni u Službi za RPA programiranje.

Studenti će biti angažovani na robotizaciji poslovnih aktivnosti u skladu sa biznis potrebama NIS-a, jedne od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Krajnji rezultat rada izabranih kandidata treba da budu roboti koji će robotizovati poslovni proces i koji će ubrzati realizaciju aktivnosti i odmeniti ručni rad korisnika.

Više o programu možete saznati klikom na na link www.nis.rs/rpa-calling

Studentima se nakon završetka programa otvara i mogućnost zaposlenja u NIS-u, ukoliko za to postoji obostrani interes i otvorena pozicija za RPA programera u kompaniji.

Na ovaj način NIS i njegov tim od gotovo 12.000 zaposlenih nastavljaju da pružaju šansu mladima koji će svojom energijom i idejama doprineti daljem razvoju kompanije.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...