Uz podršku NIS-a modernizovan sistem grejanja u vrtiću „Kolibri“ u Kikindi

Izvor:   NIS

Kompanija NIS je, u okviru programa „Zajednici zajedno 2021“, modernizovala sistem grejanja u vrtiću „Kolibri“ koji se nalazi u sklopu predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ u Kikindi. Ovaj projekat, čija je vrednost više od 3,4 miliona dinara, doprineće smanjenju potrošnje gasa, povećanju bezbednosti korisnika i energetske efikasnosti objekta. (Foto: NIS)

Povodom uspešne realizacije projekta zamene kotla u vrtiću "Kolibri", na koji se greju i Mesna zajednica i ambulanta Dečjeg dispanzera, vrtić su obišli Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde i Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a, u pratnji Kristine Drljić, direktorke PU „Dragoljub Udicki“, navodi se u saopštenju kompanije NIS.

Novi kotao će doprineti povećanju stepena opšte bezbednosti, pre svega vrtića „Kolibri“, ali i Mesne zajednice i ambulante Dečijeg dispanzera, koji su sistemom grejanja povezani na kotlarnicu. To je veoma važno imajući u vidu veliki broj dece u okruženju, kao i činjenicu da se sama kotlarnica nalazi u okviru prostorija vrtića. Modernizacijom sistema ostvaruje se ušteda u potrošnji gasa kao energenta i doprinosi boljem kvalitetu životne sredine.

„Grad Kikinda i NIS imaju zajedničku istoriju od 2009. godine, do sada je urađeno 164 projekta u vrednosti od 236 miliona dinara, i dugujemo ogromnu zahvalnost kompaniji NIS pre svega što je imala razumevanja za potrebe građana Kikinde. Izuzetno je veliko zadovoljstvo kada možete da pomognete našim najmlađim sugrađanima, gde se i grad Kikinda strateški u narednom periodu opredelio da im pre svega obezbedi bolju budućnost“, rekao je Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde.

Uz podršku NIS-a modernizovan sistem grejanja u vrtiću „Kolibri“ u Kikindi
(Foto: NIS)

Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora kompanije NIS, izjavio je da je iza kompanije i Grada mnogo zajedničkih projekata i ostvarenih rezultata i da je grad Kikinda veoma značajan na mapi poslovanja NIS-a.

„Program „Zajednici zajedno“ je stub našeg društveno-odgovornog poslovanja i nastavićemo da ga unapređujemo“, naveo je Smirnov i dodao da se NIS u okviru novog ciklusa programa „Zajednici zajedno“ fokusira na ulaganje u projekte koji će doprineti poboljšanju nataliteta i očuvanju reproduktivnog zdravlja.

Kristina Drljić, direktorka predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“, zahvalila je kompaniji NIS na donaciji i navela da je ovaj projekat „jedan od dokaza koliko je timski rad važan, koliko je zajednica važna, jer upravo je zajednica ta koja brine o bezbednosti i budućnosti dece u vrtićima i školama“.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...