Pogodnosti čekaju poljoprivrednike na sajmu

Izvor:   NIS

Kompanija NIS i ove godine učestvuje na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu gde će posetiocima predstaviti proizvode i usluge kreirane posebno za poljoprivrednike, kao i bogatu ponudu koja je potrošačima dostupna na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Međunarodni sajam poljoprivrede, 89. po redu, održava se od 21. do 27. maja na Novosadskom sajmu. (Foto: NIS)

Učešćem na sajmu, NIS podržava razvoj poljoprivrede, a korisnicima NIS agro programa nudi mnogobrojne pogodnosti.

Između ostalog, NIS i Credit Agricole banka su posebno za poljoprivrednike kreirali AgroBlue karticu koja nudi mogućnost odloženog plaćanja za naftne derivate, i do šest meseci od datuma kupovine, za iznose od 6.000 dinara i više, navodi se u saopštenju NIS-a.

Takođe, poljoprivrednicima je na raspolaganju i  AgroGrandPrix kartica Credit Agricole banke koja poljoprivrednim gazdinstvima omogućava kupovinu goriva na 6 ili 12 rata, bez kamate, na svim NIS Petrol i Gasprom maloprodajnim objektima.

Svi zainteresovani koji još nisu postali članovi NIS-ovog  programa za poljoprivrednike, na štandu kompanije će moći da preuzmu pristupnicu za NIS Agro karticu, AgroBlue i AgroGrandPrix karticu.

Svestan značaja poljoprivrednih proizvođača za ekonomiju Srbije, NIS se kontinuirano trudi da omogući dodatne pogodnosti za ovu kategoriju potrošača.

Pogodnosti čekaju poljoprivrednike na sajmu
(Foto: NIS)

Na štandu NIS-a, u Master hali Novosadskog sajma, posetioci će moći da se upoznaju i sa benefitima u okviru najvećeg domaćeg programa lojalnosti „Sa nama na putu“, koji potrošačima donosi značajne uštede prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS-a.

Tokom sedam dana trajanja manifestacije, svi zainteresovani posetioci moći će da učestvuju u velikoj poklon akciji NIS-a, u kojoj svaki učesnik dobija poklon. Najvrednija nagrada je tri meseca besplatnog goriva, odnosno 49.200 bonus poena na „Sa nama na putu“ kartici lojalnosti.

Takođe, kompanija će u okviru učešća na manifestaciji posetiocima štanda predstaviti i široku paletu NISOTEC ulja i maziva čijom se upotrebom obezbeđuje ušteda goriva, štiti motor od korozije i produžava radni vek motora.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...