Mladi stručnjaci - nova energija NIS-a

Izvor:   NIS

Dolazak svakog novog mladog kolege za NIS znači svežu energiju i ideje koje će doprineti daljem razvoju kompanije. Zbog toga je februar mesec od posebnog značaja za NIS, jer je to period u kom se završava jedan ciklus programa „NIS Energy“, dok istovremeno u kompaniju dolaze polaznici izabrani na konkursu za novu sezonu ovog jedinstvenog korporativnog programa za mlade. (Foto: NIS)

Prvu sezonu programa „NIS Energy“, koja je trajala od februara 2021. godine, uspešno je završilo 15 polaznika i svi će ostati da rade i razvijaju svoje profesionalne karijere u NIS-u, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Pored toga, od 17. februara u NIS-u je 27 kandidata izabranih na konkursu za drugu sezonu programa „NIS Energy“. Oni će imati priliku da svoje prve profesionalne korake učine u biznis jedinicama NIS-a, jedne od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi.

Svi polaznici su zaključili Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana, a nakon završetka programa dobijaju mogućnost da se zaposle u kompaniji, baš kao i kolege iz prvog ciklusa.

Program „NIS Energy“ kompanija je pokrenula 2021. godine želeći da mladim talentima pruži priliku da svoja znanja primene u praksi, ali i nastojeći da obezbedi dalji razvoj NIS-a kroz angažovanje novih stručnjaka.

Za ovaj jednogodišnji plaćeni program mogu konkurisati master studenti i diplomci izabranih fakulteta u Srbiji, u skladu sa potrebama biznisa. Potrebno je da kandidati imaju manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS office paketa, kao i znanje engleskog jezika.

Izabrane polaznike tokom celokupnog trajanja programa prate mentori NIS-a. Za njih su, pored rada u kompaniji, organizovani različiti treninzi, stručna predavanja i obuke, kao i rad na individualnom projektu. Mladi stručnjaci, motivisani da uče i stiču radno iskustvo, za NIS predstavljaju novu energiju koja će doprineti daljem razvoju kompanije.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...