G-Drive dizel gorivo za pouzdan start i na debelom minusu

Izvor:   NIS

Poznato je da vozači automobila na dizel pogon neretko muče muku sa svojim četvorotočkašima kada pokušavaju da ih pokrenu na minusu. Razlog tome je kristalizacija parafina u dizel gorivu, do koje dolazi usled niskih temperatura, što može dovesti do toga da dizel motori teže startuju u hladnim mesecima. Kao kompanija koja uvek osluškuje potrebe potrošača, NIS je našao rešenje ovom problemu, omogućavajući svima da svoje „dizelaše“ pokrenu „bez po muke“ i na vreme stignu na željenu destinaciju. (Foto: NIS)

Stručnjaci kompanije NIS neprestano usavršavaju svoj rad kako bi potrošačima ponudili zimski G-Drive dizel sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama. G-Drive dizel obezbeđuje efikasnije sagorevanje, pouzdan start, veću snagu i stabilniji rad motora.

Pomenuto gorivo obogaćeno je kompleksom aditiva poslednje generacije, koji doprinose optimalnom radu motora na temperaturama do čak minus 30 stepeni, a sve to znatno smanjuje mogućnost da dođe do neprijatnih iznenađenja pri startovanju motora, navodi se u saopštenju NIS-a. Takođe, da vožnju u zimskim uslovima to čini pouzdanijom, dok vozačima pruža dodatni osećaj sigurnosti.

G-Drive dizel gorivo za pouzdan start i na debelom minusu
(Izvor: NIS)

Poznato je da je kvalitet goriva jedan od preduslova dugovečnosti i ispravnosti automobila. Iz tog razloga, NIS vas poziva da svratite na neku od NIS Petrol ili Gazprom benzinskih stanica, natočite rezervoar svog „ljubimca“ G-Drive dizel gorivom i uverite se u njegove prednosti.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...