NIS i Košarkaški klub „Partizan“ nastavljaju partnerstvo

Izvor:   NIS

Kompanija NIS i Košarkaški klub „Partizan“ potpisali su ugovor o sponzorstvu, čime je nastavljena uspešna višegodišnja saradnja. Ugovor su u Kući košarke „Partizan“ u Beogradu potpisali Kiril Tjurdenjev, generalni direktor kompanije NIS i Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba „Partizan“. (Foto: NIS)

NIS i Košarkaški klub „Partizan“ neguju dugogodišnje partnerstvo koje je 2013. godine preraslo u generalno sponzorstvo kompanije, čime je NIS jednom od najuspešnijih srpskih košarkaških klubova dao „vetar u leđa“ za pobede u domaćim i evropskim takmičenjima.

Ono što je zajedničko kompaniji NIS i Košarkaškom klubu “Partizan” jeste spremnost na izazove, šampionski i timski duh, a nastavkom saradnje potvrđena je orijentisanost ka istom cilju - ostvarivanju najboljih rezultata, kao i da uzajamno poverenje i podrška neizostavno vode ka uspehu.

NIS i Košarkaški klub „Partizan“ nastavljaju partnerstvo
(Izvor: NIS)

„U sportu, kao i u životu, pobede su veoma važne. Jedna od najvažnijih pobeda je mogućnost da sačuvamo svoje vrednosti uprkos svemu. Naše partnerstvo sa Košarkaškim klubom „Partizan“ traje duže od jedne decenije i mi ga pažljivo čuvamo i unapređujemo iz godine u godinu. Zajedno smo prošli i lepe i teške trenutke i srećni smo što ove sezone ponovo možemo da se radujemo uspesima i sportskim pobedama. Želimo vam da ovu sezonu završite onako kako ste je i započeli, šampionski. U nama ćete i dalje imati pouzdanog partnera i vernog navijača“, izjavio je Kiril Tjurdenjev, generalni direktor kompanije NIS.

U saopštenju kompanije NIS, navodi se takođe da je Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba „Partizan“, povodom obnove ugovora rekao da je generalno sponzorstvo nešto što Partizanu daje garanciju da će u budućnosti imati rezultate kakve očekuje javnost i kakvi su u skladu sa ciljevima u klubu.

NIS i Košarkaški klub „Partizan“ nastavljaju partnerstvo
(Izvor: NIS)

„Saradnja NIS-a i Košarkaškog kluba „Partizan“ traje već četrnaest godina, a veći deo ovog sponzorstva ide za razvoj mlađih kategorija. Kompanija NIS je svojim brendom Jazak podržala naš letnji kamp u kojem učestvuju naše mlađe kategorije, naša deca. To je jako važan deo Partizana, to je ono po čemu je naš klub poznat.

Naši ciljevi za narednu sezonu su poznati, a bez podrške koju imamo od NIS-a godinama unazad teško da bismo ih ostvarili. NIS treba da bude primer drugim kompanijama koje posluju na našim prostorima, jer je to društveno odgovorna kompanija koja ulažući u sport ulaže u to da naša zemlja bude predstavljena u najboljem svetlu u celoj Evropi i svetu“, naveo je Mijailović.

Košarkaški klub „Partizan“ je jedan od najboljih klubova na ovim prostorima, što dokazuju i rezultati: 21 put osvajao je nacionalno prvenstvo, 16 puta nacionalni kup, šest puta Jadransku ligu i jednom Superkup Jadranske lige. Partizan je osvojio Evroligu 1992. godine, što je najveći uspeh u srpskoj klupskoj košarci.

Pored toga, košarkaši „crno-belih“ su tri puta trijumfovali u Kupu Radivoja Koraća, dok su četiri puta učestvovali na „fajnal foru“ Evrolige. Košarkaški klub „Partizan“ je prvi košarkaški klub iz Srbije koji je odigrao zvaničnu utakmicu sa NBA timovima, u septembru 2009. godine.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...