Rok za prijave na konkurs „NIS Energy“

Izvor:   NIS

Master studenti i diplomci izabranih fakulteta, koji žele da svoje prve profesionalne korake načine u jednoj od najvećih domaćih kompanija, mogu se prijaviti na konkurs NIS-a za novu sezonu programa pod nazivom „NIS Energy“ do 21. novembra 2021. godine. (Foto: NIS)

Zainteresovani, koji ispunjavaju uslove konkursa, mogu poslati prijave putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy-1.

Za program mogu konkurisati master studenti ili oni koji su diplomirali na Mašinskom fakultetu, Tehnološkom fakultetu, Elektrotehničkom fakultetu, Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija, Rudarsko-geološkom fakultetu, Hemijskom fakultetu, Poljoprivrednom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Ekonomskom fakultetu, Saobraćajnom fakultetu i Prirodno-matematičkom fakultetu.

Rok za prijave na konkurs „NIS Energy“
(Izvor: NIS)

„NIS Energy“ je jednogodišnji plaćeni program kompanije NIS, a potrebno je da kandidati imaju manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS office paketa, kao i znanje engleskog jezika.

Na konkursu će biti izabrano 30 polaznika. Više informacija o programu na https://www.nis.rs/nis-energy.

Izabrani kandidati će rad u NIS-u početi u februaru 2022. godine, a tokom celokupnog trajanja programa imaće stručnu podršku mentora iz kompanije.

Rok za prijave na konkurs „NIS Energy“
(Izvor: NIS)

Za polaznike će, takođe, biti organizovani različiti treninzi, stručna predavanja i obuke, kao i rad na individualnom projektu.

Polaznici zaključuju Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana, a nakon završetka programa dobijaju mogućnost da se zaposle u kompaniji. Na ovaj način NIS će, kao kompanija koja angažuje više od 11.000 zaposlenih u Srbiji i regionu, nastaviti sa praksom da pruža šansu mladim domaćim stručnjacima.

 


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...