NIS pokreće peti ciklus studentske prakse „NIS Calling“

Izvor:   NIS

Osluškujući potrebe mladih generacija, kompanija NIS će drugi put ove godine realizovati program „NIS Calling“u okviru kog studenti odabranih fakulteta mogu steći praksu iz različitih oblasti poslovanja naftne industrije i tako dobiti šansu da prve profesionalne korake načine u NIS-u, jednom od najvećih energetskih sistema u regionu. Posebna pogodnost programa je što odabrani kandidati mogu obaviti 320 sati prakse tokom tri meseca i uskladiti ih sa obavezama na fakultetu. (Foto: NIS)

Zainteresovani za peti ciklus programa „NIS Calling“mogu se prijaviti od 1. do 21. septembra na linku: https://posao.nis.rs/prijava/nis-calling-praksa-5, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Praksa počinje 1. novembra, a otvoreno je 25 pozicija i to za studente sledećih fakulteta: Rudarsko-geološki, Mašinski, Građevinski, Elektrotehnički, Ekonomski, Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Tehnološko-metalurški, Saobraćajni, Prirodno-matematički, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet bezbednosti.

Program je namenjen studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent), kao i državljanima Srbije koji studiraju u inostranstvu. Svi kandidati mogu da konkurišu tokom različitih sezona u godini, u skladu sa traženim pozicijama.

NIS pokreće peti ciklus studentske prakse „NIS Calling“

Svaki polaznik dobija svog mentora koji prati njegov razvoj i pruža mu podršku tokom realizacije zadataka i adaptacije na novu poslovnu sredinu. Pored praktičnog angažovanja, studenti dobijaju priliku i da se dodatno obrazuju u okviru Korporativnog univerziteta kompanije NIS, čiji su gostujući predavači najugledniji stručnjaci iz zemlje i sveta.

Učesnicima NIS pokriva troškove prevoza i ishrane u okviru kompanijskih restorana.

U prethodne četiri sezone, priliku da uči i dodatno se obrazuje kroz program „NIS Calling“dobilo je 100 polaznika, od kojih je 20 ostalo da radi u NIS-u. Kao kompanija koja veruje da njen budući uspeh počinje dolaskom svakog novog kolege, NIS će i u narednom periodu izlaziti u susret potrebama mladih generacija i pružati im priliku da karijeru započnu u kompaniji.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...